Sitemizdeki Chatbox,Forumlar vs.vs'den Yararlanabilmek İçin Lütfen Üye Olun..

-Üyelik Ücretsizdir..

-Moderatör Alımları Devam Ediyor..

-Sitemiz Tasarım Aşamasındadır..
Sitemizdeki Chatbox,Forumlar vs.vs'den Yararlanabilmek İçin Lütfen Üye Olun..

-Üyelik Ücretsizdir..

-Moderatör Alımları Devam Ediyor..

-Sitemiz Tasarım Aşamasındadır..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.

AnasayfaVeda edeceği Tarihi Açıkladı KapLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Veda edeceği Tarihi Açıkladı

2 posters
YazarMesaj
ßurhanozen
Moderatör

Moderatör
ßurhanozen

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 102
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/09
<b>Yaşadığı iL</b> Yaşadığı iL : ßu®§A
Takımı : FB

Forum Turka Kalite eviyesi
Seviye:
Veda edeceği Tarihi Açıkladı Imgleft200/200Veda edeceği Tarihi Açıkladı Emptybarbleue  (200/200)

Veda edeceği Tarihi Açıkladı Empty
MesajKonu: Veda edeceği Tarihi Açıkladı   Veda edeceği Tarihi Açıkladı Icon_minitimePtsi Ağus. 31, 2009 3:09 pm

Veda Edeceği Tarihi Açıkladı
Veda edeceği Tarihi Açıkladı Robertocarlos2-16610_501

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, sezon sonunda kesin olarak Türkiye'den ayrılacağını ve futbol yaşantısını Brezilya'da sürdüreceğini açıkladı.
Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, Türkiye'den ayrılış tarihini açıkladı. Fenerbahçe'ye Real Madrid'den gelen Brezilyalı oyuncu sezon sonunda Türkiye'den ayrılacağını ve futbol kariyerini Brezilya'da sürdüreceğini söyledi.
Brezilya basınına konuşan Carlos, "Ben zaten Fenerbahçe yönetimiyle konuşmuştum. Takımla birlikte sezon sonuna kadar kalacağım. Kontratım bittiği zaman ise Brezilya'ya döneceğim" dedi. Carlos'un sözleşmesi 2010 yılı Mayıs ayında sona eriyor.
Carlos, Brezilya'da forma giyerek kariyerinin son döneminde 2010 Dünya Kupası Finalleri'nde forma giymeyi arzuladığı Brezilya basını tarafından dile getiriliyor.

vay be en azından dileğim gerçekleşmiş oldu. Fenerabahçeye geldi. Ben Carlos'u Real Madrid'teyken bile seviyordum..

Mehmet
Forumturka Yöneticisi
Forumturka Yöneticisi
Mehmet

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 38
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/09
<b>Yaşadığı iL</b> Yaşadığı iL : Bursa
Takımı : GS

Forum Turka Kalite eviyesi
Seviye:
Veda edeceği Tarihi Açıkladı Imgleft200/200Veda edeceği Tarihi Açıkladı Emptybarbleue  (200/200)

Veda edeceği Tarihi Açıkladı Empty
MesajKonu: Geri: Veda edeceği Tarihi Açıkladı   Veda edeceği Tarihi Açıkladı Icon_minitimePtsi Ağus. 31, 2009 3:15 pm

Hayırlısın Olsun FB İçin....Very Happy

Teşekkürler Paylaşım için Very Happy
https://forumturka.benimforum.net

Veda edeceği Tarihi Açıkladı
1 sayfadaki 1 sayfası